Pakis - Hea seedimise eliksiit 250ml, Naturalinda

Hea seedimise eliksiit 250ml, Naturalinda

Toode on laos

Hind: 27.99 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Hea seedimise eliksiir on sündinud inspireerituna keskajal elanud taimatarga ja pühaku Püha Hildegardi õpetustest. Eliksiiri valmistamiseks kasutatakse orgaanilist valget kuiva veini, kust on alkohol välja kuumutatud. Püha Hildegard ütleb, et veinil on ühendus inimese verega ja et see on hea vahendaja aine.

Hea seedimise eliksiir toetab seedimist, muutes protsessi seedekuumuse lisamisega tõhusamaks. Seedimine muutub kehvaks ja probleemid tekivad ebatervisliku eluviisi, vale toitumise, haiguste, aga ka stressi ja vanaduse tõttu, mil seedimise heaks toimimseks vajaminevat seedetuld napib.

Hea seedimise eliksiiri on soovitav tarvitada järgmistel juhtudel:

*Profülaktilisel eesmärgil ennetavalt seedimise parandamiseks (soodustab seedenõrede eritumist);

*Seedimisega kaasnevad tihtipeale vaevused – gaasid, kõhupuhitus;

*Raskustunne kõhus;

*Kõhuvalu, mis on tingitud seedimisest (seedimatusest);

*Ebatervislikku toitu (palju magusat, soolast, rasvast ja rafineeritud toitu, poolfabrikaadid ja valmistoit) süües on soovitav teha 3-4x aastas seedimist parandav kuur.

Koostisosad: mahe valge vein, mahe fenkol, mahe loorber, mahe Kassia kaneel, mahe väike kalganirohi.

Toode ei sisalda alkoholi!

Tarvitamine: 50 ml eliksiiri võtta lahjendamata kujul vastavalt vajadusele 1-3x päevas.

Miks just need taimed?

Fenkoli ehk apteegitilli seemned, rahvapäraselt ka ristiköömned, on Püha Hildegardi jaoks üks tähtsaim seedimist toetav droog. See toob inimesesse soojust, parandades sel moel seedimist ning leevendades kõhuvaevusi, näiteks gaasid ja kõhupuhitus. Hildegard soovitab apteegitilli ka inimesele kes vaevleb kõrvetiste käes ja kelle kõhus on krambid (kõhuvalu).
Apteegitilli maheseemned: https://www.maheseemned.ee/et/mahe-orgaanilised-koogiviljade-seemned/1178-fennel--romanesco

Ka Loorber mõjub soodsalt seedimisele, aidates kaasa seedesüsteemi paremale tööle. Põha Hildegard ütleb, et veini sees keedetud loorber mõjub leevendavalt kõhuvalude korral, mis on seotud maoga. 

Kaneelikoores sisalduvad eeterlikud õlid stimuleerivad seedimist ning parandavad isu ja soolestiku tööd. Kaneel toetab keha tervenemist Helicobacter pylori’st tingitud mao põletiku korral. 

Väike kalganirohi soodustab seedemahlade eritumist, aidates kaasa kõhuvaevuste leevenemisele. Kalganirohul on terav maitse  ja ta sisaldab eeterlikke õlisid, mis mõjuvad soodsalt seedehäirete ja seedimatuse korral, samuti leevendab kõhugaase. Püha Hildegard ütleb ka, et kalganirohi aitab, kui inimene kannatab haisva hingeõhu all.  




Klientide tagasiside: