Pakis - Liigesesalv 60ml, Naturalinda

Liigesesalv 60ml, Naturalinda


Hetkel läbimüüdud
Liigsesasalvi eesmärk on aidata kaasa valu leevenemisele ja kudede taastumisele. Taimetark Mercedes Merimaa on öelnud, et varemerohi on üks Eesti väekamaid kudesid taastavaid taimi. Taime ladinakeelne nimigi (Symphytum) ütleb, et tegu on kokku kasvataja ja ühendajaga. Mitmetes keelteski on varemerohu nimetuses viidatud taimele kui luude kokkukasvatajale või parandajale.

Varemerohule lisab oma sooja loomusega tõhusust mädarõigas. Vanarahvas ütles, et juurtel on hea võime meie luid-liigeseid tervendada, see teadmine annab lisandväärtuse vägevatest juurtest valmistatud salvile.

Liigesesalv annab parima tulemuse pikemaajalisel kasutamisel. Kuigi salvi peamine eesmärk ei ole määritavat piirkonda soojendada või jahutada, võivad nii tšilli kui eeterlikud õlid need aistingud esile kutsuda. 

Liigesesalvi on soovitav kasutada järgmistel juhtudel:

*Valutavad liigesed;

*Nimme- ja ristluuvalud;

*Ülepingutamisega “äratõmmatud” selg;

*Tuulest ja külmetamisest kangeks jäänud kael;

*Nii füüsilise pingutuse kui sundasendite tõttu kangeks jäänud ja valutavad lihased;

*Paranev luumurru piirkond peale lahase eemaldamist.

Koostisosad: oliiviõli*, mädarõika juur*, varemerohu juur*, tšilli õli*, mesilasvaha*, mentool, eukalüpti eeterlik õli*, kampri eeterlik õli*.

*pärinevad mahepõllumajandusest.

Kasutamine: Liigestele ja lihastele lokaalseks määrimiseks. Määrida nahale õhukese kihina, kattes kogu probleemse pinna. Soovitav on määritavat pinda hõõruda kuni selle kerge punetamiseni.

NB! Kõige parem on salvi kasutada vahetult peale veeprotseduure või pesemist, samuti peale sauna.

Miks just need taimed?

Mädarõigas on meie oma kodumaine vürtsine ja tugevalt soojendav taim. Liigese- ja lihasprobleemid vajavad sooja, et vereringe tugevneks ning paranemine kiireneks. 

Varemerohi on tuntud ravimtaim nii liigesehaiguste, reuma, põletikuliste probleemide kui podagra korral, mida on neil eesmärkides kasutatud juba ammusest ajast. Varemerohi on tõhus nii ära nikastatud ja valutavale seljale kui haigetele liigestele. Rahvasuus on taime kutsutud ka luukudujaks, sest ta soodustab luumurdude paranemist. 

Tšilli kõige olulisem toimeaine on kapsaitsiin, mis aitab vähendada valusid ja põletikku. Maheseemned leiad siit: https://www.maheseemned.ee/et/mahe-orgaanilised-koogiviljade-seemned/1184-chilli--lombardo 

Eukalüpti eeterlik õli on Ain Raali “Maailma ravimtaimede entsüklopeedia” andmetel üks tugevamaid ja kõige laiema toimealaga bakterivastaseid õlisid. Ta leevendab spastilist köha ning aitab röga lahtistada ja väljutada ning kergendab hingamist. 

Kampripuu vaigust valmistatud eeterlik õli soodustab vereringet, mis toob kaasa valude ja põletikuliste protsesside leevenemise nii lihas- kui liigesevalude puhul.




Klientide tagasiside: