Pakis - Aedpetersell LISETTE, tavaseeme

Aedpetersell LISETTE, tavaseeme

Petroselinum crispum

Toode on laos

Hind: 2.25 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Potis või avamaal kasvtamiseks. Kiiresti kasvav ja kiiresti kõverduv, ühtlaste peente lokkidega ja värske rohelise värvusega. Puhtimata seemet ei ole töödeldud ühegi keemilise, bioloogilise ega füüsikalise meetodiga. Seemne aretusprogrammis pole kasutatud GMO tehnikaid.

Varajane sort, kasvata potis või avamaal, väga heade maitseomadustega!

Peterselli saab kasvatada nii siseruumides kui ka avamaal. Siin on mõned näpunäited peterselli kasvatamiseks:

  1. Vali sobiv koht: Petersell armastab kasvada päikesepaistelises kohas või poolvarjus. Samuti on oluline, et maa oleks hästi kuivendatud.

  2. Külva seemned: Peterselli seemned võib külvata otse mulda kevadel või sügisel, kui muld on piisavalt soe. Seemneid võib eelnevalt ka idandada ja seejärel istutada.

  3. Jäta piisavalt ruumi: Istuta seemned umbes 1-2 cm sügavusele ning jäta nende vahele umbes 15-20 cm vahemaa, et taimedel oleks piisavalt ruumi kasvada.

  4. Hoolda regulaarselt: Peterselli tuleb regulaarselt kasta ja väetada. Samuti on oluline eemaldada umbrohi ja kahjurputukad.

  5. Korja lehti: Peterselli saab hakata korjama umbes 2-3 kuu pärast, kui taimed on piisavalt suured. Korja lehti alt ülespoole, et taimed saaksid edasi kasvada.

  6. Hoia maa niiske: Petersell vajab pidevat niiskust, seega jälgi, et muld oleks alati niiske, kuid mitte liiga märg.

  7. Jäta taimed talveks maha: Kui kasvatad peterselli avamaal, siis jäta taimed talveks maha. Petersell on külmakindel ja võib taluda kerget pakast.

     



Pakis 200 seemet

Klientide tagasiside: