Pakis - Seesamiseemneõli soojendavate vürtsidega 100ml, Naturalinda

Seesamiseemneõli soojendavate vürtsidega 100ml, Naturalinda

Toode on laos

Hind: 17.99 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Seesamiseemneõli peetakse idamaade tervisesüsteemides üheks kõige soojendavamaks ja tervistavamaks õliks. Oma sooja omaduse tõttu sobib see hästi nii toidus kasutamiseks kui ka peale määrimiseks.

Seesamiseemneõlil on tugev tuuleenergiat tasakaalustav omadus, mistõttu on ta suurepärane kehahoolduse ja massaaživahend stressi, unetuse, ärevuse, masenduse ja energiapuuduse puhul, samuti on seda hea kasutada sünnituse-, trauma- ja/või operatsioonidejärgselt keha toetava massaaži juures.

Nii ajurveedas kui Tiibeti meditsiinis kasutatakse keha- ja massaažiteraapiates just seesamiseemneõli, sest sooja seesamiõliga massaaž rahustab, parandab unekvaliteeti, vähendab ärevuse ja masenduse ilminguid. Lisaks niisutab seesamiõli nahka loomulikul ja looduslikul viisil, pead masseerides toidab juuksejuuri, muutes need säravaks ja tugevaks. Seesamiõliga võib masseerida ka valusaid kohti, näiteks probleemseid liigeseid või ärritunud seedesüsteemi. Isegi beebide koolikute puhul pehme massaaž sooja õliga võib anda häid tulemusi.

Koostisosad: mahe seesamiõli (Sesami oleum), mahe muskaatpähkel (Myristica fragrans semen), mahe harilik kardemon (Elettaria cardamomum fructus), mahe harilik köömen (Carum carvi fructus).
Harilik köömen maheseemned: https://www.maheseemned.ee/et/mahe-orgaanilised-maitsetaimede-seemned/483-caraway




Klientide tagasiside: