Pakis - Rõõmsa südame eliksiir 250ml, Naturalinda

Rõõmsa südame eliksiir 250ml, Naturalinda

Toode on laos

Hind: 27.99 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Rõõmsa südame eliksiir on sündinud inspireerituna keskajal elanud taimetarga ja pühaku Püha Hildegardi õpetustest. Eliksiiri valmistamiseks kasutatakse orgaanilist punast kuiva veini, kust on alkohol välja kuumutatud. Püha Hildegard ütleb, et veinil on ühendus inimese verega ja et see on hea vahendaja aine. Rõõmsa südame eliksiir mõjub rahustavalt nii südamele kui meelele ning seda on ohutu tarvitada ka juhul, kui inimene tarvitab ravimeid.

 

Rahuliku meele eliksiiri on soovitav tarvitada, kui: 

* Süda puperdab sees äreva või stressirohke aja tõttu;

* meeled on ärevad ega lase rahuneda;  

* Pingelisel perioodil on pea mõtteid täis, mistõttu on uinumine raskendatud;

* Uni on hüplik ja korduvate öiste ärkamistega;

* Eksami- või esinemisärevus.

Nii kloostrimeditsiinis kui idamaade meditsiinis teatakse, et need on tuule sümptomid – kaootilised, kiiresti muutuvad ja ei allu lihtsasti. Eliksiir aitab tuult vaigistada, tuues tagasi rahuliku meele ja südame.

Koostisosad: mahe punane vein, mahe mesi, mahe petersell (Petroselinum crispum folia), mahe muskaatpähkel (Myristica fragrans fructus), mahe valge veini äädikas. 

Toode ei sisalda alkoholi!

Tarvitamine: 50 ml eliksiiri võtta lahjendamata kujul sisse 1-3x päevas või vastavalt vajadusele. Uinumisprobleemide korral võtta vahetult enne magama jäämist. 

NB! Soovitav on mitte tarvitada vahetult enne autorooli istumist, kuna võib teha natuke uimaseks.

Miks just need taimed?

Püha Hildegard ütleb, et petersell suurendab südame jõudlust. Koos meega seda veinis aga keetes moodustuvad ühendid, mis toetavad ja rahustavad südant, eriti pikaajalisel tarvitamisel. 
Peterselli maheseemned: https://www.maheseemned.ee/et/mahe-orgaanilised-maitsetaimede-seemned/1094-parsley-curled--lisette

Muskaatpähkli loomus on soe, rahustav ja maandav, mis tähendab, et selles on olemas kõik head omadused, et aidata pinges ja stressis kehal ning sellest tingitud puperdaval südamel rahuneda. 




Klientide tagasiside: