Pakis - Soojendav tinktuur 20ml, Naturalinda

Soojendav tinktuur 20ml, Naturalinda

Toode on laos

Hind: 17.99 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Tinktuuri koostisesse valitud taimed on soojendava toimega, aidates kehast külma välja viia. Tinktuuri on hea tarvitada, kui ilmnevad esimesed külmetuse sümptomid.

Soojendav tinktuur on hea külmetuse peletamiseks!

Tinktuuri koostisesse valitud taimed on soojendava toimega, aidates kehast külma välja viia. Eks me kõik siin Eestimaal ole kogenud seda olukorda, kus “külm on naha vahele pugenud” või “tuul läbi tõmmanud”. Soojendav tinktuur aitab kiiresti ja tõhusalt uuesti keha nö üles soojendada. Tinktuuri on hea sisse võtta, kui ilmnevad esimesed külmetuse sümptomid või kui tunned, et oled just külma saanud ja tahad haigestumist ennetada

Soojendavat tinktuuri on soovitav tarvitada järgmistel juhtudel:

*Oled viibinud tuule ja külma käes ning tunned, et külm on “kontidesse pugenud”;

*Ilmnevad esimesed külmetuse sümptomid (kibe kurk, tilkuv nina, pea on “paks”)

*On vaja aidata kaasa keha higistama ajamisele (nt vinduv palavik, mis ei too kaasa tervenemist, vaid kurnab keha);

*Külmal ja niiskel aastaajal võib tarvitada profülaktiliselt 1x päevas, et hoida sooja kehas.

Koostisosad: Koostisosad: etanool, ingveri juur (Zingiber officinale radix), raudrohu ürt (Achillea millefolium herba), pärnaõied (Tilia cordata flos).

Tarvitamine: 30 tilka lahjendada 50 ml kuumas vees, sisse võtta 3-5x päevas. Oluline on, et toodet tarvitatakse just koos kuuma veega, sest tinktuuri eesmärk on kehasse soojust juurde anda ning kuum vesi toetab seda. Tarvitamise järgselt on soovitav hoida keha ja jalad soojas.

Miks just need taimed?

Ingver on tugev antioksüdant, ta toetab immuunsüsteemi ja südame tööd ning tugevdab elujõudu. Ingver on tugevalt soojendav. Idamaade filosoofia kohaselt on külmetamine ja esmane haigestumine seotud millegi välisega (olgu selleks viirus või külmetumine), mis tungib meie kehasse. Seepärast on tähtis esimesena teha kõik selleks, et kehal oleks sees- ja välispidiselt võimalikult soe, poorid avaneksid ja haiguse tooja saaks liikuda kehast välja. Elujõu tugevdamine on tähtis, et meie keha suudaks haigustekitajatele vastu panna.

Pärnaõied aitavad kaasa immuunsüsteemi toimimisele, need toetavad hingamisteede tervist ning on lõõgastava ja rahustava toimega. Juba vanarahvas teadis, et pärnaõied teevad keha soojaks ning ajavad higistama, aidates niiviisi kaasa haiguse väljumisele kehast. Pärnaõite rahustav toime aitab tervenemise protsessile kaasa, sest lõõgastunud keha on vähem stressis ning terveneb lihtsamini.

Ka raudrohi soojendab, andes toetava toime ingverile ja pärnaõitele. Eesti rahvameditsiinis on raudrohtu hingamisteede haiguste puhul tarvitatud. Haigustekitajad sisenevad kehasse just neid teid pidi, seepärast on hingamisteedele vaja anda juurde lisaväge, et paremini hakkama saada. Raudrohi toetab ka seedimist ning kuna meie immuunsüsteem saab suures osas just sealt alguse, on oluline seedesüsteemi toetada.




Klientide tagasiside: