Pakis - Hingamisteede salv 30ml, Naturalinda

Hingamisteede salv 30ml, Naturalinda

Toode on laos

Hind: 14.99 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Hingamisteede salv põhineb vanadel teadmistel soojendavatest köha leevendavatest taimedest. Hingamisteede hädad on enamasti seotud seal oleva liigse külma, niiskuse ja limaga. Sinep ja tüümian on tugevalt soojendavad taimed, mis aitavad  liigset lima nn sulatada ja seda liikuma panna, mänd on aga rahvameditsiinist teada-tuntud köha ravim ja hea kopsude turgutaja.

Hingamisteede salvi on soovitav kasutada järgmistel juhtudel:

*Valusa ja kinnise köha leevendamine;

*Ärritava köha leevendamine;

*Toetava vahendina röga lahtistamisel.

Koostisosad: oliiviõli*, külmpressitud sinepiseemneõli*, sinepiseemned*, tüümiani ürt*, mesilasvaha*, tüümiani eeterlik õli*, männi eeterlik õli*.

*pärinevad mahepõllumajandusest.

Salv on soojendava toimega.

Kasutamine: määrida õhukese kihina rinnaku piirkonda, seljale abaluude vahele ja kaelale.

Salviga määritud piirkonnale on soovitav peale määrimist asetada naturaalsest kangast rätikuke ja villane sall – nii mõjuvad soojendavad taimed veel tõhusamalt.

Sobib kasutamiseks nii lastel kui täiskasvanutel. Sobib kasutamiseks ka palaviku korral.

Miks just need taimed?

Sinepist tehtud jalavannid ja õhetavad plaastrid rinnal-seljal tulevad paljudele meist tuttavad ette. Ammusest ajast on kogetud, et sinepi soojendav ja vereringet stimuleeriv toime toob kaasa köha leevenemise ja röga vedeldumise, kiirendades nii haigusest paranemist. Sinepit ravivahendina kasutati juba antiikajal, samuti on seda külmetushaiguste korral tarvitatud Hiina meditsiinis.

Tüümian on tuntud ravimtaim külmetus- ja hingamisteede haiguste korral. Teda on nii sees- kui välispidiselt kasutatud köha leevendamiseks ja röga lahtistamiseks. Taim on soojendava toimega, mistõttu aitab see kehasse soojust juurde tuua, aidates oranismil lõõgastuda ja sel moel kiiremini terveneda ning pehmendades haigusega kaasnevaid sümptomeid. 
Tüümiani maheseemned: https://www.maheseemned.ee/et/mahe-orgaanilised-maitsetaimede-seemned/290-thyme

Mändi kasutatakse hingamisteede haiguste korral, eriti kui tegemist on katarrilaadsete sümptomitega. Eeterlikus õlis sisalduvad ained aitavad vedeldada sekreeti, lihtsutades röga väljutamist.




Klientide tagasiside: