Pakis - Stevia, maheseeme

Stevia, maheseeme

Stevia rebaudiana

Toode on laos

Hind: 2.25 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Stevia on 30 korda magusam kui peedisuhkur.

Stevia on looduslik magusaine, mis ekstraheeritakse Stevia rebaudiana taime lehtedest. Sellel on mitmeid kasulikke omadusi:

  1. Madal kalorisisaldus: Stevial on väga madal kalorisisaldus sõltuvalt kasutatavast vormist. See muudab taime atraktiivseks magusaineks inimestele, kes jälgivad oma kehakaalu või kellel on diabeet.

  2. Veresuhkru taseme stabiliseerimine: Stevia magusained ei mõjuta veresuhkrut ega insuliinitaset, mistõttu võib see olla hea alternatiiv diabeetikutele või inimestele, kes soovivad vähendada suhkrutarbimist.

  3. Hambakaariese ennetamine: Steviosiidid, stevia magusained, ei põhjusta hambakaarieset, mis muudab selle suurepäraseks valikuks hammaste tervise seisukohast.

  4. Antimikroobsed omadused: Uuringud on näidanud, et stevia võib omada antimikroobseid omadusi ning aidata võidelda teatud bakterite ja viirustega, kasulik immuunsüsteemi tugevdamiseks.

  5. Antioksüdandid: Stevia sisaldab antioksüdante, mis võivad aidata vähendada rakukahjustusi ja põletikku ning kaitsta keha vananemisega seotud haiguste eest.

Idaneb 2-3 nädalaga 20°C juures ja soovib saada 16 tundi valgust. Eelistab sooja, kuid mitte liiga kuuma kasvukohta ja toitaineterikast mulda. Tagasilõikamine soodustab kompaktset kasvu.

Eluiga: mitmeaastane, kuid mitte külmakindel
Toitainete vajadus: madal
Seemnete vahe ridade vahel: 40-60 cm
Seemnete vahe reas: 20-40 cm
Külvisügavus: 0 cm, valgusidaneja, külvatakse mulla peale

 



Pakis 5 seemet

Klientide tagasiside: