Pakis - Naeris GOLDANA, maheseeme, pärandsort

Naeris GOLDANA, maheseeme, pärandsort

Brassica rapa L.

Toode on laos

Hind: 2.25 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Keskmiselt varajane sort. Toiduks kasutatakse tooreid, keedetud või marineeritud mahlaseid juuri. Püsib hästi terve talve. Kiirekasvuline!Euroopa pärandsort.

Mulla suhtes vähenõudlik köögivili. Istutatakse seemikutena või külvatakse otse mulda.

Naeris on külmakindel köögivili ja seda saab kasvatada nii kevadel kui ka sügisel. Külvake seemned otse aeda, kui mulla temperatuur on umbes 10–15 °C

Naeris eelistab sügavat ja hästi kuivendatud mulda. Parandage mulla struktuuri lisades komposti või muud orgaanilist materjali.

Külvake naeri seemned otse aeda umbes 1–2 cm sügavusele. Jätke nende vahele piisavalt ruumi, sõltuvalt sordist, kuid tavaliselt umbes 10–15 c

Hoidke muld niiske, eriti seemnete idanemise ja varase kasvuperioodi ajal. Vältige liigset vettimist, mis võib põhjustada mädanikku

Kui mullas on piisavalt toitaineid, pole täiendav väetamine alati vajalik. Kui mullas on vaegusi, võite kasutada tasakaalustatud väetist.

Kui taimed on piisavalt suured, harvendage neid, et jätta piisavalt ruumi arenemiseks. Jälgige, et taimedel oleks ruumi juurte arendamiseks.

Jälgi naeri taimi kahjurite suhtes. Kaitse neid näiteks katteloori või muude kaitsevahendite abil.

Naeriseid saab koristada, kui need on piisavalt suured, tavaliselt umbes 7–10 cm läbimõõduga. Sügissordid võivad taluda kergeid külmasid ja saavad külmade ööde korral isegi paremat maitset.

Pärast koristamist saab naeriseid säilitada jahedas ja niiskes kohas. Optimaalne säilitustemperatuur on umbes 0–2 °C.

Kui soovite naeri sügisel või talvel koristada, võite teha järgnevaid külvamisi vastavalt soovitud koristusajale.

Nagu teiste köögiviljadega, on ka naeri puhul hea praktika praktiseerida viljade vaheldumist, et vähendada haiguste riski.



Pakis 500 seemet

Klientide tagasiside: