Pakis - Purpur siilkübar, maheseeme

Purpur siilkübar, maheseeme

Echinacea purpurea

Toode on laos

Hind: 2.35 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Tuntud ravimtaim ja atraktiivne püsik. Purpurroosade õitega juulist septembrini õitsev raim.

Õisi kasutatakse ülipopulaarse taimetee valmistamiseks, mis väidetavalt aitab tugevdada immuunsüsteemi; ekstrakt on saadaval ka tableti või vedelal kujul apteekides ja tervisetoidupoodides.

Sertifitseeritud maheseeme ei puutu kokku keelatud kemikaalidega kogu põllul kasvamise ajal ega ka koristamisel ja töötlemisel.

Päritolu ja levik: Purpur-siilkübar on pärit Põhja-Ameerikast, eriti Ameerika Ühendriikide kesk- ja idaosast. See kasvab looduslikult peamiselt niitudel, avatud metsades ja teeservadel.

Ravimtaimena kasutamine: Purpur-siilkübara juur ja õied on olnud kasutusel juba sajandeid põlisrahvaste meditsiinis, eriti ameerika indiaanlaste hulgas. Neid kasutati peamiselt immuunsüsteemi tugevdamiseks ning erinevate haiguste, nagu külmetushaigused ja infektsioonid, raviks.

Immuunsüsteemi tugevdamine: Purpur-siilkübara on tuntud oma immunomoduleeriva ehk immuunsüsteemi tugevdava toime poolest. Selle taime ekstraktid võivad aidata suurendada keha loomulikku vastupanuvõimet erinevatele haigustele.

Aktiivsed koostisosad: Tuntud bioaktiivsed ühendid, mis esinevad purpur-siilkübara juurtes ja õites, hõlmavad flavonoide, polüsahhariide, alkaloide ja eeterlikke õlisid. Need ühendid omavad erinevaid bioloogilisi toimeid, sealhulgas põletikuvastast, antioksüdantset ja immunomoduleerivat toimet.



Pakis 100 seemet

Klientide tagasiside: