Pakis - Porgand NAPOLI F1, maheseeme

Varajane Porgand NAPOLI F1, maheseeme

Daucus carota


Hetkel läbimüüdud
Varajane ja väga saagikas hübriidsort Hollandist. Saagini 90 päeva. Nantes- tüüpi sileda koorega 15-20 cm pikk porgand. Värv kaunis erkoranž viljaliha on magus juba varakult.
  1. Vali sobiv koht: Porgandid kasvavad kõige paremini päikesepaistelises asukohas, kus on hästi kuivendatud muld. Vali koht, kus on vähemalt 6 tundi päikesevalgust päevas.

  2. Valmista muld ette: Porgandid vajavad sügavat ja kergesti läbitavat mulda. Eelistavad liivast pinnast.  Eemalda kõik suured kivid ja muud takistused, et tagada juurte sirgumine. Lisage enne külvi mulda komposti või hästi mädanenud sõnnikut, et anda taimedele toitaineid.

  3. Külva seemned: Külva seemned otse mulda kevadel, kui maa on piisavalt soe ja talvised külmad on möödas. Külva seemned 1-2 cm sügavusele ja 2-5 cm vahedega.

  4. Kasta regulaarselt: Porgandid vajavad niisket mulda. Kasta regulaarselt, et tagada porgandite kiire ja ühtlane kasv.

  5. Hoolitse umbrohu eest: Porgandid võitlevad sageli umbrohuga. Eemaldage umbrohud hoolikalt, et tagada porganditele piisavalt ruumi ja toitaineid.

  6. Korja saaki: Porgandid on valmis korjamiseks umbes 2-3 kuu pärast, sõltuvalt sordist. Korja porgandid ettevaatlikult välja, et mitte juuri vigastada.



Pakis 150 seemet

Klientide tagasiside: