Pakis - Salathernes Grijze Roodbloeiende F1, maheseeme

Salathernes Grijze Roodbloeiende F1, maheseeme

Pisum sativum

Toode on laos

Hind: 2.25 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Imemaitsvad kaunad ja väga kaunid punased õied! Maitse parim kui kaunad on veidi küpsetatud. Süüakse noorelt terve kaunaga.

F1  tähendab, et tegu on kahe sordi ristamisel saadud järglaste esimese põlvkonnaga. Hübriidsort ehk F1 on saagikam, aga kasvutingimuste suhtes nõudlikum- vajab korrapärast väetamist ja kastmist.

Salateherned on maitsvad ja tervislikud köögiviljad, mida on lihtneSiin on mõned olulised sammud lumepiiblite kasvatamiseks:

  1. Vali sobiv koht: Salatherned eelistavad jahedat ja niisket kliimat ning neid saab kasvatada osalises varjus või täispäikeses. Vali koht, kus on vähemalt 4-6 tundi päikesevalgust päevas.

  2. Valmista muld ette: salatherned eelistavad hästi kuivendatud mulda, mis on rikas orgaanilise aine poolest. Enne istutamist lisa mulda komposti või hästi mädanenud sõnnikut, et anda taimedele toitaineid.

  3. Istuta seemned: Salatherneid saab istutada otse mulda varakevadel või hilissuvel. Istuta seemned 2,5 cm sügavusele ja 5-7,5 cm vahedega ridadesse, mis on 45-60 cm kaugusel üksteisest.

  4. Kasta regulaarselt: salatherned vajavad regulaarset kastmist, Kasta sügavalt üks või kaks korda nädalas, sõltuvalt ilmast.

  5. Toesta: Salatherned on ronitaimed ja vajavad kasvamiseks tuge. Paigalda taime lähedusse trellis või tugi.

  6. Korja saak: Salatherned on valmis korjamiseks siis, kui kaunad on lamedad, umbes 5-7,5 cm pikad, ja herned sees on veel väikesed. Korja kaunu sageli, et julgustada uut kasvu.

Nende sammude järgimisel saate kergesti kasvatada lumepiibleid ja nautida nende värske, magusa maitset salatites, wokiroogades ja muudes roogades.



Pakis 30 seemet

Klientide tagasiside: