Pakis - Suhkrumais SUGRANO, maheseeme

Suhkrumais SUGRANO, maheseeme

Zea mays

Toode on laos

Hind: 2.35 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Jõuline kõrge suhkrumais. Tõlviku suurus on sarnane Mezdi ja Tramuntiga. Sellel sordil on intensiivne magusus, täiuslik maitse. Demeter biodünaamilised seemned.

Saagini 100 päeva.
Külva 1 jooksva meetri peale 5 seemet kui öökülmade oht on möödunud.
Istutuskaugus: 60 x 20-25 cm
Ära istuta teiste suhkrumaisi sortide juurde, võivad risttolmleda.

Maisi ettekasvatamine

  1. Valige sobivad seemned: Valige kvaliteetsed seemned, mis sobivad teie piirkonna kliimatingimustega. Valige seemned, mis on mõeldud ettekasvatamiseks, sest mõned maisisordid ei talu hästi ümberistutamist.

  2. Leotage seemneid: Leotage seemneid toasoojas vees 12-24 tundi, et aidata idanemist.

  3. Valmistage ette anumad: Kasutage taimekasvatamiseks sobivaid anumaid, näiteks turbapotid või seemikualused. Täitke anumad värske ja viljakandva mullaga.

  4. Külva seemned: Tehke väikesed süvendid mulda ja asetage igasse süvendisse üks seeme. Katke seemned õrnalt mullaga ja kastke korralikult.

  5. Hooldus: Hoidke muld niiske, kuid mitte üle ujutatud. Pange anumad sooja ja valgusküllasesse kohta, näiteks aknalauale. Kui seemikud on kasvanud umbes 10cm kõrguseks, võite nad ümber istutada suurematesse pottidesse või otse aiamaale.

  6. Ümberistutamine: Kui taimed on valmis ümberistutamiseks, siis tehke seda pilves päeval või õhtul, et vältida taimede kuumast päikesest šokki saamist. Asetage taimed 12-18 tolli kaugusele üksteisest ja kastke korralikult.

Maisi külvamine otse avamaale

  1. Valige sobiv koht: Mais vajab päikeselist kohta, kus on vähemalt kuus tundi päikesevalgust päevas. Valige ka koht, kus on piisavalt ruumi, et mais saaks kasvada.

  2. Ettevalmistused: Pinnas peaks olema viljakas ja hästi kuivendatud. Enne maisi istutamist tuleks muld umbes 30 cm sügavuselt kaevata üles ja segada sisse komposti või muud orgaanilist ainet. Samuti võib olla kasulik lisada väetist vastavalt vajadusele.

  3. Valige sobiv maisisort: Valige sort, mis sobib teie piirkonnas kasvatamiseks. Küsige nõu kohalikelt aianduskeskustelt või küsige oma naabritelt, millist maisisorti nad soovitavad.

  4. Istutamine: Istutage maisi umbes 2-3 nädalat pärast viimase öökülma ohtu. Istutussügavus peaks olema umbes 3-5 cm. Jätke istikute vahele umbes 30 cm ja ridade vahele umbes 60-90 cm.

  5. Kastmine ja hooldus: Mais vajab regulaarset kastmist. Kastke taimi sügavalt umbes üks kord nädalas, eriti kui ei ole vihma. Samuti tuleks umbrohtu regulaarselt kitkuda, et maisi taimed saaksid hästi kasvada. Kui maisi varred muutuvad kõrgeks, siis tuleks taimed toestada, et need ei murduks tuule käes.

  6. Koristamine: Mais on valmis koristamiseks umbes 3 kuu pärast istutamisest. Kontrollige maisikõrvade küpsust, kui nad muutuvad tärkliserikkaks ja nende tuumad on tugevad. Kui mais on küps, siis saate maisikõrvad ära korjata ja nautida värskena või säilitada neid hilisemaks kasutamiseks.

Demeter biodünaamilise sertifikaasdiga. Demeter on kvaliteedimärk toodetele, mis on kasvatatud biodünaamiliselt ja mis kasutavad nii Demeteri toodangut kui ka heakskiidetud protsesse. Demeteri standardit peetakse mahesektoris kõige järjepidevamaks ja see kehtib nii tootmise kui töötlemise kohta. See Kreeka põllumajandusjumalanna järgi nime saanud kvaliteedimärk tagab, et toit vastab kõrgeimatele kvaliteedistandarditele, hoolikalt kasvatatud, õrnalt töödeldud ja pakendatud. Demeteri sertifikaati ja Demeteri kaubamärgi kasutamise õigust omab ligi 5000 tootjat ja töötlejat 45 riigis.  ELi mahemärgis seab mahepõllumajanduslikult toodetud toidule miinimumstandardi. Demeteri filosoofia ja põllumajandusmeetodid lähevad aga sellest standardist palju kaugemale. See toob kasu nii toidu kvaliteedile kui ka keskkonnale. Näiteks keskendumine mulla kvaliteedile ja uuenemisele koos bioloogilise mitmekesisuse nõutava säilitamisega. Standardite järjepidev arendamine ja regulaarsed kontrollid annavad tulemuseks kõrgeima kvaliteediga toodangu ja tooted. Standardeid kontrollitakse regulaarselt, kuid lisaks sellele jagavad Demeteri tootjad ja töötlejad muid ühiseid ideaale. Nimelt looduse ja keskkonna austav kohtlemine, kõrgeimate kvaliteedistandardite poole püüdlemine ning suurem vastutustunne oma kogukondade ja töötajate ees. Biodünaamiline põllumajandus on viis, kuidas kasvatada inimestele parima võimaliku kvaliteediga toitu. Biodünaamilised eelised -Talu 100% muutmine biodünaamiliseks maaks -Põllumajandussüsteemi integreeritud loomad, toetades mulla taastumist -Kõiki põllumajandusloomi toidetakse 100 protsenti mahetoiduga, millest vähemalt 80 protsenti mäletsejaliste söödaratsioonist ja vähemalt 50 protsenti kõigist teistest loomadest peab olema biodünaamiliselt toodetud. -Minimaalselt 50 protsenti söödast pärineb talust endalt või lähedalasuvalt partnerilt, toetades suletud süsteemi ideaali. -Ei mingit lehmade valulikku sarvede eemaldamist, kodulindude nokamist ega sabade dokkimist. Loomi koheldakse austusega kui tundlike olenditega. -Biodünaamiliste preparaatide kasutamine ürtidest, -mineraalidest ja lehmasõnnikust mulla taastumise ja oluliste organismide kasvu stimuleerimiseks. -Demeteri põllumehed kasutavad biodünaamilist seemet, mis tagab igasuguse geneetilise muundamise -Töötlemisel on lubatud kasutada ainult piiratud arvu absoluutselt vajalikke lisandeid. Keelatud on joodimine, nitraatide ja "looduslike" maitseainete kasutamine. Lubatud on ainult maitseekstraktid. EL-i mahestandard lubab endiselt lisaaineid, mida Demeteri biodünaamilised standardid keelavad.



Pakis 10 seemet

Klientide tagasiside: