Pakis - Kooliaia seemnekomplekt

Kingiidee õpetajale Kooliaia seemnekomplekt

Toode on laos

Hind: 19.99 €


Kogus:

Lisa ostukorvi
Kooliaia seemnekomplekt koosneb maheseemnetest, mis on kiirekasvulised ja sobivad toreda kooliaia rajamiseks. Puhtimata seemed. Puhtimata seemet ei ole töödeldud ühegi keemilise, bioloogilise ega füüsikalise meetodiga. Seemne aretusprogrammis pole kasutatud GMO tehnikaid.

1) Lehtpeet RAINBOW MIX. Sellel lehtpeedi segul on on erinevat tooni krobelised lehed ja mitmeväervilised varred (kuldsed, roosad, violetsed, rohelised, valge-roosa triibulised, punased). Lehtpeedi lehti võib süüa toorelt, teha neist suppi, hautist, kasutada omletis jne.

2) Redis CHERRY BELLE. Hinnatud pärandsort,  Erkpunased kirkad redised on ümmargused, krõmpsud ja mahedamaitselised. Ka redise lehed on söödavad!

3) Saialill. Saialillest võib teha teed, salve ja palju muud, lisaks meelitab see ligi kasulikke putukaid, kes aitavad tolmendada aias olevaid köögivilju. 

4) Basiilik GENOVESE Klassikaline suurte lehtedege Itaalia pärandsort. Imeline aroom ja kergelt vürtsikas magus maitse. 

5) RUKKILILL on Eesti rahvuslill ja võiks olla igas kooliaaias.

6)Põõsasuba DOMINO on imelise tumeda kaunaga kiidetud sort. Hästi aagikas!

7) Porgand PARISER MARKT 4 - Saagirikas ja varajane sort. Vahvad ümarad viljad on golfipalli suurused ja maitsvad. Pärandsort. 

8) Salatite segu BRIGHT AND SPICY MIX. Sisaldab: kuldkollane paksoi, valge paksoi, hiina kodariknaeris Tatsoi, misuuna, hiina sinep.Mõnusad krõmpsuvad salatid!

9) Tomat TERMA on Eestis aretatud tomatisort. Madalakasvuline ja väga varajane lapik-ümar kuni ümar punane tomat. Väga hea maitsega. Ei võta palju ruumi.

10) Põld-võõrkapsas ehk rukola VICTORIA sisaldab palju C- vitamiini. Hinnatud sort imeilusate tumeroheliste lehtedega. Vürtsikas, piprane.Kasvab kiiresti.




Klientide tagasiside: